Tip #7 zorg ervoor dat pins op Pinterest de perfecte maat hebben

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

Zorg ervoor dat pins op Pinterest de perfecte maat hebben

Zorg altijd voor plaatjes met een goede kwaliteit. Verticale plaatjes werken op Pinterest het beste. Als je een goed horizontaal plaatje hebt, probeer deze dan bij te snijden. Er zijn een aantal hele goede online tools zoals Canva en PicMonkey waar je dit heel makkelijk mee kan doen.

Om de laatste Pinterest nieuwtjes, tips & trucs niet te missen, kun je je hier aanmelden voor mijn blog updates:

 

2 thoughts on “Tip #7 zorg ervoor dat pins op Pinterest de perfecte maat hebben”

 1. Judith Bakkers schreef:

  Hoi Caroline,
  Ik wantrouw zaken als Pinterest etc. altijd een beetje, aangezien iedereen je foto’s er zo van af kan halen. Hoe voorkom ik dat mensen met mijn foto’s aan de haal gaan?
  Hoor je graag,
  gr
  judith

  1. Hi Judith, zodra je foto’s op een algemeen Pinterest-bord pint kan iemand anders ze re-pinnen of bewaren op hun eigen desktop, laptop of mobiele apparaat. Dit kun je niet blokkeren.

   Je kunt wel bijvoorbeeld een verborgen bord aanmaken en een aantal personen hiervoor uitnodigen die je vertrouwd en die wel deze foto’s mogen zien (LET OP: als je ze uitnodigt kunnen ze ook mee-pinnen op dit specifieke bord).

   Nog wat anders: als je mooie foto’s op je website hebt, die je liever niet op Pinterest ziet, kun je je website voor pinnen blokkeren. Iedereen kan gewoon de foto’s op jouw eigen website zien, maar niemand kan dan 1 van je foto’s pinnen op Pinterest.

   Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze berekening af: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.